Trænere og holdledere på årgangen

Træner
Kurt Brændekilde
 seniordamer@sommerlund.dk

Holdleder & kontaktperson
Mikkel Sievers Henning
 mikkelshenning@gmail.com

Kampprogram for holdet:

Serie 2 Herrer

Lidt om trænerne og hvordan sæsonen gribes an:

Kurt Brændekilde:
Jeg er 47 år og bor i Vojens sammen med min kone og vores 3(4) børn, hvor alle undtagen en spiller håndbold i VHF. På henholdsvis U19P, Dame senior og håndboldboldfitnees.
Jeg er igang med min 6. sæson som træner i VHF. Jeg har været træner 1 år i THV for U14P, 5 år som træner for dame senior, som jeg stadig er træner for og nu også træner for U15P og herre senior. Jeg går selv til håndboldfitness.

Mikkel Sievers Henning:
Jeg er 25 år gammel, kommer fra Vojens og til daglig studerer jeg på UC Syd i Haderslev. Inden jeg blev træner og holdleder, spillede jeg selv håndbold i klubben, på senior og ungdomshold, men måtte desværre stoppe i 2013 efter en ulykke. Jeg har siden 2014 været holdleder for klubbens herre senior hold og trænet ungdomshold. Ved siden af trænergerningen, sidder jeg i klubbens bestyrelse, og er webmaster og IT-ansvarlig i klubben. Når jeg ikke er i håndboldhallen eller i skole, er jeg frivillig hos SønderjyskE Ishockey, hvor jeg er en del af deres medie-team.