Trænere og holdledere på årgangen

Træner
Kurt Brændekilde
24 21 76 75
 seniordamer@sommerlund.dk

Hjælpetræner & kontaktperson
Kenneth Eker
41 11 01 72
 kennetheker@gmail.com

Kampprogram for holdet:

Serie 1 Damer

Lidt om trænerne og hvordan sæsonen gribes an:

Kurt Brændekilde:
Jeg er 47 år og bor i Vojens sammen med min kone og vores 3(4) børn, hvor alle undtagen en spiller håndbold i VHF. På henholdsvis U19P, Dame senior og håndboldboldfitnees. 
Jeg er igang med min 6. sæson som træner i VHF. Jeg har været træner 1 år i THV for U14P, 5 år som træner for dame senior, som jeg stadig er træner for og nu også træner for U15P og herre senior. Jeg går selv til håndboldfitness.

Hvordan griber vi sæsonen an:
Vojens dame senior har gennem de seneste sæsoner skabt sig en god og stabil trup, så efterhånden er kendskabet til hinandens løbebaner og spil ved at være indkørt. Holdet vil i den kommende sæson arbejde på at komme hurtigere ud af starthullerne og forhåbentligt sætte de andre hold til vægs på kontradelen.
Hertil ønsker vi som hold at udvise bedre kontinuitet sæsonen igennem, hæve vores bundniveau og levere mere stabile præstationer.
Ligeså er der fokus på, at spillerne individuelt viser gode takter på banen - det vil ydermere være givtigt for hele truppen. Til sidst vil højt humør, highfives og kampånd helt sikkert fortsat være et fokuspunkt for holdet, da pigerne lever højt af gode tilråb som hold.