Hvem er vi, og hvad laver vi.

U4 Piger og drenge

Holdbillede

1. april 2018

Holdbillede

U4 drenge og pige hold

Trænere og holdledere på årgangen

Hvordan gør vi, og hvad sker der hen over sæsonen.

Mille:
Jeg hedder Mille, er 28 år og mor til to drenge på 7 og 3. Jeg startede som træner på U4 sidste år. Jeg har ikke nogen erfaring med håndbold, men har været instruktør på gymnastikforeningens mor/far-barn hold i 2 sæsoner.

Det vigtigste for mig er at børnene får en god start på foreningslivet, at de bliver udfordret motorisk samt får en god oplevelse i hallen. 

 

Om holdet: 
På U4 mødes vi i hal 2 torsdage klokken 16.15-17, under træningen forventer vi at forældre er deltagende på gulvet med deres barn, samt hjælper til med oprydningen efterfølgende. 
Børnene skal have tøj på de kan bevæge sig i, hvis de har indendørs sko er det helt perfekt og ellers er skridsikre strømper eller hjemmesko også ok 👌🏻 husk en drikkedunk 🌸 træningerne kommer til at indeholde håndboldaktiviteter, leg med bolde, sanglege og forskellige motoriske udfordringer (fx i form af redskabsbane) 🤩 Vi starter og slutter altid træningen med at mødes i en rundkreds.

Vores træning vil ligne hinanden sæsonen igennem, for at skabe forudsigelighed for børnene. Det vigtigste er at de hygger sig og får en god oplevelse med at komme i hallen.

Man er altid meget velkommen til at tage en ven med til træningen 🍀