Hvem er vi, og hvad laver vi.

U14 Piger

Holdbillede

Holdbillede

Holdbillede U14 piger

Trænere og holdledere på årgangen

Her kan du hente holdenes stilling og kampprogram

Hvordan gør vi, og hvad sker der hen over sæsonen.

U 14 piger. Sæson 2018/19

Der er tale om et hold, selv om vi bliver flere hold. Alle skal lære det samme, bare på forskelligt niveau og på forskellige måder. Og alle skal kunne spille sammen og kunne være sammen.

Alle pigerne skal træne, så deres individuelle kompetencer bliver udviklet. Samtidig skal det kollektive spil forbedres, så pigernes spilforståelse også vokser.

Der vil specielt blive lagt vægt på, at der kommer en hurtigere boldomgang, samt at der vil være flere spilåbninger. Desuden skal vi have mindst to forsvarsformationer.

Individuelt, skal alle pigerne blive bedre til at skyde, hoppe og spille hinanden fri til afslutning. Specielt fløjene og stregen skal der være fokus på.

I forsvaret skal de blive bedre til at bryde spillet, og kollektivt stå sammen. Det vil bla. sige at der skal noget mere attitude, som viser at vi kæmper sammen for hinanden. De skal med andre ord lære at hjælpe hinanden, selvom det gør ondt.

Og slutteligt vil der blive lagt vægt på, at pigerne skal kunne fungere socialt sammen som et kollektiv. Selv om de er forskellige. Håndbold er en holdsport, med individuelle kompetencer. De vinder og taber sammen.