Vil du være sponsor for Vojens Håndboldforening og Team Haderslev-Vojens

I Vojens Håndboldforening og Team Haderslev-Vojens arbejder vi konstant på at skaffe sponsorer til vores forening, så vi fortsat kan fastholde og udvikle vores håndboldarbejde.

Vi oplever, at det er en meget vanskelig opgave, og det er ikke blevet nemmere med årene.

Vi har et stort ønske om, at lokale virksomheder vil støtte os i vores arbejde. Den nemmeste måde at støtte os på er ved at blive trøjesponsor. Det betyder, at virksomheden får sit logo på vores spilletøj mod betaling af et aftalt beløb til foreningen.

Vi har udarbejdet et særligt sponsorkoncept for vores holdfællesskab Team Haderslev-Vojens. Det kan du downloade her fra hjemmesiden.

Vi laver også et antal Supersøndag - arrangementer i hver sæson, hvor vi gør noget ekstra ud af vores hjemmekampdage. Det er typisk 6 til 9 kampe, lige fra børnekampe til seniorkampe på alle niveauer fra brede til elite (division) i Vojenshallerne eller Haderslev Idrætscenter. Vi krydrer det med musik, speaking og god stemning.

Her kan man som sponsor blive synliggjort i kampprogram og i forbindelse med speaking samt andre muligheder efter aftale.

For yderligere oplysninger om sponsorering kontakt formand Teis Melcher tlf. 23622449 / mail melcher@outlook.dk.

Vores nuværende sponsorer kan ses i menupunkt Forside.