Hvem er vi, og hvad laver vi.

Dame Senior

Holdbillede dame senior

Holdbillede

Trænere og holdledere på årgangen

Her kan du hente holdenes stilling og kampprogram

Hvordan gør vi, og hvad sker der hen over sæsonen.

Kurt Brændekilde:
Jeg er 46 år og bor i Vojens sammen med min kone og vores 3(4) børn som alle spiller HÅNDBOLD i VHF. På henholdsvis U15P, U17P, Dame senior og håndboldboldfitnees. 
Jeg er igang med min 4. sæson som træner i VHF. Jeg har været træner 1 år i THV for U14P, 4 år som Træner for Damer senior som jeg stadig er træner for og nu også træner for U15P. Jeg går selv til Håndboldfitness.

Mia Juhler:
Jeg er i gang med ungdomstræneruddannelsen ved DHF, hertil har jeg trænet ungdomshold gennem 8 år i THK og THV. Nu bruger jeg tiden på at være holdleder/assistenttræner hos Vojens dame senior. Hertil er jeg selv spiller på holdet og er meget begejstret for vekslingen mellem at være spiller og at stå for det praktiske.

Hvordan griber vi sæsonen an:
Vojens dame senior har gennem de seneste sæsoner skabt sig en god og stabil trup, så efterhånden er kendskabet til hinandens løbebaner og spil ved at være indkørt. Holdet vil i den kommende sæson arbejde på at komme hurtigere ud af starthullerne og forhåbentligt sætte de andre hold til vægs på kontradelen.

Hertil ønsker vi som hold at udvise bedre kontinuitet sæsonen igennem, hæve vores bundniveau og levere mere stabile præstationer.

Ligeså er der fokus på, at spillerne individuelt viser gode takter på banen - det vil ydermere være givtigt for hele truppen. Til sidst vil højt humør, highfives og kampånd helt sikkert fortsat være et fokuspunkt for holdet, da pigerne lever højt af gode tilråb som hold.